top of page

Allround tuinadvies door professionals

Focus op grotere projecten

Een tuin is een echte ontspanningsruimte. U geniet er van de buitenlucht en van al het moois rondom. Hoe ontspannend zo'n tuin ook is, ervoor zorgen dat uw buitenomgeving een fijne oase van rust wordt, is niet altijd eenvoudig. U hebt heel wat kennis nodig op verschillende vlakken om een buitenomgeving om te toveren tot een tuin waarin het altijd heerlijk toeven is.


Bij Tuin Baron by Dele weten we daar alles van. Wij staan onze klanten bij in alle fases van de creatie van hun droomtuin. Daarbij houden we rekening met alle omgevingsfactoren en houden we uiteraard ook altijd uw wensen en verwachtingen in het achterhoofd. 

Eerlijk advies voor tuinaanleg

Hebt u al een offerte aangevraagd bij een andere tuinaanlegger? Dan bekijken we die offerte graag met een kritische blik. Zo toetsen we meteen of dit voorstel realistisch is en een invulling biedt aan alle vereisten om uw tuin om te toveren in de plek waarnaar u verlangt.

Behandeling van problemen

Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in de behandeling van diverse problemen in de tuin. Wordt u geconfronteerd met zieke bomen of struiken? Dan gaan we gericht op zoek naar de oorzaak van het probleem en stellen we ook een adequate behandeling voor. Die volgen we nauwkeurig op en sturen bij waar nodig. Dankzij de fytolicentie, waarvan Tuin Baron by Dele de trotse houder is, gaan we op een correcte manier om met pesticides, insecticiden en verdelgingsmiddelen.

Vraag naar ons tuinadvies

Bij Tuin Baron by Dele in regio Hasselt zijn we gespecialiseerd in tuinadvies, -aanleg en -onderhoud. En dat vooral bij grotere projecten. Bent u op zoek naar een tuinpartner voor de aanleg en het onderhoud van de tuin van een residentieel woonterrein, woonzorgcentrum of bedrijf? Dan bent u bij Tuin Baron by Dele in regio Hasselt gegarandeerd aan het juiste adres. Wij garanderen de ultieme tuinbeleving, vandaag en morgen!

Benieuwd hoe we uw buitenomgeving een nieuw elan schenken? 

Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie.

bottom of page