top of page

Tuin Baron by Dele is uw expert in tuinaanleg in regio Hasselt

Actief in de hele provincie Limburg

Tuin Baron by Dele is gespecialiseerd in het aanleggen van tuinen bij grotere projecten. Residentieel project, woonzorgcentrum of bedrijfstuin? We nemen de aanleg van uw groene oase graag voor onze rekening. Daarbij luisteren we naar uw wensen en verwachtingen, maar bieden we u ook zelf professioneel tuinadvies. Zo kiest u voor tuinaanleg met kennis van zaken en met een bredere visie.

Esthetische en functionele tuinaanleg

Tuinaanleg vraagt inzicht en visie. Beide aspecten vindt u in overvloed bij de tuinadviseurs van Tuin Baron by Dele. Dankzij hun ervaring met grotere projecten schatten ze samen met u alle mogelijkheden in en gaan ze voor een tuinontwerp op maat van u en uw organisatie. Daarbij staan optimalisering en herschikking centraal. Want alleen zo komen we tot een geslaagd redesign van uw tuinoppervlakte. Dankzij die make-over genieten u en alle mensen die de tuinomgeving geregeld bezoeken van een aangepaste buitenbeleving in elk seizoen.

Evenwichtige mix van tuinelementen

In het ontwerp voor uw tuinaanleg hebben onze specialisten oog voor een mooie combinatie van diverse toepassingen. Zo komen ze tot een eigentijds ontwerp dat uw buitenomgeving alle eer aandoet. Denk aan mooie waterpartijen afgewisseld met functionele struiken, boompartijen en de nodige bodemvoorzieningen die uw tuinomgeving verrijken.

Tuinaanleg met brede visie

Bent u op zoek naar een specialist in tuinaanleg die gespecialiseerd is in de aanleg van tuinen op grotere oppervlakten? Dan heeft Tuin Baron by Dele in regio Hasselt u beslist heel wat te bieden. Onze tuinadviseurs herschikken uw tuin en garanderen u een redesign waarvan u nog jaren geniet zonder zorgen. Wist u trouwens dat wij ook tuinonderhoud uitvoeren? Zo kiest u voor een totaalpartner die u volledig ontzorgt.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor tuinaanleg die Tuin Baron by Dele in regio Hasselt u biedt? 

Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie.

bottom of page